IMG_2418_edited.jpg

OM MIG

Mit navn er Louise Munkholm 

Jeg er født i februar 1989 og er opvokset i Vejle 

Min hang til moderjord, havet og himlen, gør også at jeg tit i mine behandliger enten bruger eller inddrager elementer herfra. 

Jeg er helårsbader, går helst på bare fødder og jagter gerne de smukkeste solopgange og solnedgange uanset hvor på kloden jeg befidner mig. 

Tilbage i 2016/2017 brændte jeg helt ud i mit job som teknisk designer. Og vidste, at det nu var tid til at drage omsorg for mig selv og tage ansvar for mig. 

En rejse rundt i Asien med rygsæk på i et par måneder, blev startskuddet på et nyt kapitel og eventyr ud i livet som selvstændig. 

I sommeren 2018 slog jeg dørene op til min klinik - først i mit hjem og sidenhen på Damhaven i hjertet i Vejle, hvor jeg nu har mit virke. 

Jeg har sideløbende med min massøruddannelse taget forskellige uddannelser - alle med krop og sind som fællesnævner. For mig er det vigtigt, at inspirerer til, at forstå koblingen mellem krop og sind, og givet ansvaret tilbage til dig. At inspirerer dig til, at skabe bevidsthed i dit liv og ture mærke ind i dig selv. 


Livet skal leves - ikke kun overleves ♡♡

 

Telefon 31314870

Damhaven 3B, 1.TH - 7100 Vejle

©2020 by Massage by Munkholm. Proudly created with Wix.com